Udtalelser og referencer fra vores kunder

Se udtalelser og referencer fra et lille udpluk af vore kunder, som vi har udført malerarbejde for.

Har vi udført arbejde for dig?

Vi vil meget gerne høre dine mening om vores arbejde, og hvordan du synes forløbet og samarbejdet har været - fra start til slut.

Send os din bedømmelse - på den måde, kan vi kun blive bedre!

Søren Sørensen

Jeg kan varmt anbefale Kim Westermann og hans svende. De er dygtige, meget præcise og altid behagelige at tale med.

Kim har været en vital del af gennemrenoveringen af vores lejlighed på 100 m². Han har bl.a. fuldspartlet vægge, sat filt op, malet vægge, paneler, vinduer, døre og radiatorer – og der har været fokus på kvalitet hele vejen igennem.

Kim har også rådgivet i forhold til farvevalg, glans i de forskellige rum og malingstyper. Han skaffede endda helt nye produkter fra Dyrups, som lige var kommet på markedet og gjorde vores specialfremstillede døre og ældre vindueskarme ekstra flotte. Da der viste sig at være en fejl i en af vores nye døre, som var blevet leveret af en snedker, gjorde Kim alt, hvad han kunne, for at få den til at fremstå flot. Han sleb, spartlede og malede døren igen og igen, så den til sidst blev helt glat og fin. Det sparede os for en besværlig reklamationssag hos snedkeren, hvilket vi var meget glade for.

Kim har det motto, at han ikke kører, før kunden er tilfreds – og det er en rigtig rar tryghed at have, selvom der ikke var nogen anmærkninger ved afleveringen. Så hvis du har brug for en professionel maler, der overholder aftaler og har fokus på finish, skal du ikke tøve med at kontakte Kim Westermann.

1650 København V

Vi giver Malermester Kim Westermann 5 stjerner

 

Boligselskabet Privatbo

Vi laver totalrenoveringer sammen med andre håndværkere for Boligselskabet Privatbo. Kontakt evt. Simon Nielsen, Teknisk afdeling.

Vi giver Malermester Kim Westermann 5 stjerner


Annette Søndergaard Gregersen

4600 Køge

Annette Søndergaard Gregersen giver Malermester Kim Westermann 5 stjerner


Jette Hansen

Flot malerarbejde. Hurtigt - samt ikke mindst overholdt alle aftaler.

2000 Frederiksberg

Jette Hansen giver Malermester Kim Westermann 5 stjerner